fbpx
Sluit menu
Home
Over Sjaak Media
Cases
Contact

Website onderhoud

Meer informatie
Wordpress Website onderhoud

Website onderhoud, je website up-to-date

Het onderhouden van je website is zeer belangrijk om kwaliteit te hebben en behouden. Daarbij kun je denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten, afbeeldingen, formulieren of problemen met zoekmachine optimalisatie.

Website onderhoud is tevens belangrijk voor een veilige website zonder problemen of nog kwalijker namelijk malware of een website die gehackt is.

Updates en beveiligingen

Website onderhoud is tevens een manier om te zorgen voor een veilige website en worden problemen daadwerkelijk aangepakt. Wij houden je website up-to-date met de meest recente updates en beveiligingen. Hiermee bescherm je de website tegen kwaadwillende die je website of webserver willen misbruiken.

Website onderhoud

Wordpress onderhoud

Is je WordPress website bij een ander bureau gemaakt en ben je niet tevreden met de service? Ook dan kun je makkelijk overstappen naar ons. Marketingbureau Sjaak Media neemt graag al het werk uit handen.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op en wij onderzoeken graag de mogelijkheden voor website onderhoud van jouw website of webshop.

Neem contact op met Sjaak Media

Maatwerk Wordpress Website voor Marketingbureau Sjaak Media

Belangrijke website onderhoud

Het CMS-systeem van de website heeft onderhoud nodig. Net zoals een auto zo af en toe een onderhoudscheck nodig heeft is dat ook het geval met websites. Regelmatig worden er veiligheidsupdates uitgebracht voor CMS-systemen zoals WordPress.

Deze updates zijn bedoeld om geconstateerde beveiligingslekken te verhelpen. Door de website steeds te voorzien van de laatste veiligheidsupdates, wordt de kans dat de site gehackt wordt aanmerkelijk kleiner.

Daarnaast is het verstandig om regelmatig een back-up van de website te maken. Het is bijzonder vervelend als door bijvoorbeeld een hack poging of het stuk gaan van een server de gehele website en alle informatie die daarop gepubliceerd stond verloren gaat.

Sjaak Media kan deze problemen ondervangen door regelmatig veiligheidsupdates en back-ups uit te voeren. Website Onderhoud heeft veiligheid als eerste doel.

Hulp met marketing?
Contact
© Sjaak Media 2017 - 2022 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden