Sluit menu
Home
Over Sjaak Media
Cases
Contact

WordPress Websites

Meer informatie
Webdevelopment

Hét flexibele CMS-systeem dat meebeweegt

De markt verandert voortdurend. De wensen, verwachtingen en behoeften van je doelgroep veranderen snel. Hiervoor is een website nodig die met u en uw klanten meebeweegt.

WordPress-websites staan ​​bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Inhoud aanpassen? Goede vindbaarheid? Dit is een fluitje van een cent in dit systeem.

Beheer, creëer en moduleer in WordPress

Een blog publiceren, een (landings)pagina maken, foto's en video's toevoegen aan je website? In WordPress is dit een fluitje van een cent, je kunt eenvoudig zelf online campagnes opzetten en beheren.

Meer geavanceerde functies nodig? Met behulp van een van de vele WordPress plugins bereid je het systeem eenvoudig en snel uit.

Punten scoren bij bezoekers en bij Google

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan websites. Jouw website moet gebruiksvriendelijk, responsive, veilig, snel en toegankelijk zijn. Dat vinden niet alleen jouw bezoekers fijn, ook bij Google scoor je hier pluspunten mee.

Onze WordPress websites en webshops zijn standaard goed op deze punten ingericht.

Maatwerk Wordpress Website voor HR Entertainment

Maatwerk WordPress thema

Jouw organisatie is uniek. Daar hoort ook een website bij die zich onderscheid van de rest en optimaal is op jouw doelgroep.

Onze specialisten ontwikkelen met liefde maatwerk WordPress thema’s die aansluiten bij jouw organisatie en doelgroep.

Webdevelopment

Oneindige mogelijkheden

WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden. Aan ons de taak te bekijken waar jij en jouw klanten behoefte aan hebben. Voordat we aan de slag gaan, bepalen we samen met jou de doelstellingen voor je nieuwe website.

WordPress Logo

WordPress websites

Kleine en eenvoudig, groot en ingewikkeld, maatwerk of standaard, B2B of B2C? Met WordPress kies je voor een betrouwbare en stabiele basis waar je op kunt vertrouwen.

WooCommerce Logo

WordPress Webshop

Net als voor een website geldt ook voor het creëren van een webshop, dat de ontwikkelingsfase heel belangrijk is. Marketingbureau Sjaak Media heeft alle online marketing disciplines in huis om je hierbij te helpen.

Hulp met marketing?
Contact
© Sjaak Media 2017 - 2020 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden