fbpx
Sluit menu
Home
Over Sjaak Media
Cases
Contact

Illustratie

Meer informatie
Illustratie
Illustratie
Illustratie voor TrashIt!
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie

De vele toepassingen voor Illustratief werk

In stijl, sfeer en doelgroep meegaan in de wensen van onze klanten, dat is waar illustratief werk uiterst goed naar voren komt. De flexibiliteit en diversiteit van illustraties kan de uitweg of oplossing zijn voor een drempel in het vormgevingsproces.

Een herkenbaar karakter voor uw bedrijfsimage, een creatief en totaal unieke achtergrond, of een ambitieus beeld-logo waar een grafische stijl net niet uw visie ere aan doet.

Character design

Uw eigen team als unieke en gestileerde karakter illustraties? Dat kan, onze illustrator is gespecialiseerd in het bedenken en het tot leven brengen van aandacht trekkende karakters. Deze toepassing gaat veel verder dan een simpele tekening van een figuur.

Ieder bedrijf is anders, in looks, visies en aanpak, illustraties kunnen perfect gevormd worden naar de stijl en de gedachte van uw bedrijf. Wanneer juist ingezet, kunnen Illustraties van karakters een aanwinst zijn voor uw website of evenement.

Uw eigen stijl in illustraties? Kom maar op!

Onze illustrator levert maatwerk specifiek afgestemd op de wensen van de klant en kan meerdere stijlen combineren tot een divers en nieuwe artstyle die zich helemaal aansluit bij uw bedrijf en marketing-keuzes.

Waar sommige illustratoren één vaste stijl aanbieden, leveren wij de mogelijkheid om van meerdere stijlen te kiezen of een volledig nieuwe stijl te creëren in overleg met de illustrator.

Illustratie

Adobe Photoshop als illustratief programma?

Uit de vele programma’s die gebruikt worden om digitaal mee te illustreren is Adobe Photoshop één van de meest betrouwbare keuzes. Dit programma werkt uitstekend samen met alle andere Adobe programma’s, Indesign bijvoorbeeld. Hierdoor kunnen wij de opmaak van het gewenste product snel en efficiënt aanpassen in alle Adobe programma’s.

Alle illustraties gemaakt in Photoshop kunnen achteraf nog gemakkelijk in aangepast worden op het gebied van kleur en effecten, zonder dat alles opnieuw geïllustreerd hoeft te worden.

Hulp met marketing?
Contact
© Sjaak Media 2017 - 2022 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden