fbpx
Sluit menu
Home
Over Sjaak Media
Cases
Contact

Grafisch vormgeven

Meer informatie
Briefpapier, Visitekaartjes en envelop van Veiligheidswinkel.nl
Huisstijl van Veiligheidswinkel.nl

Online en offline op elkaar aansluiten

Wil u ook uitstralen waar uw als bedrijf voor staat? Onze grafische vormgevers ontwerpen met plezier een nieuwe huisstijl, visitekaartjes, logo, noem maar op.

Voor grafische vormgeving bent u bij Marketingbureau Sjaak Media aan het juiste adres.

Van flyer tot beursstand

Wij denken graag mee met de onze klanten en halen dan ook alles uit de kast! Zo ontwerpen wij niet alleen papieren producten zoals brochures, flyers, folders en visitekaartjes maar denken wij ook graag mee over bijvoorbeeld uw huisstijl, over de inrichting van een beursstand, helpen wij u graag bij de rebranding van uw bedrijf en denken mee over marketingacties.

Huisstijl en logo

Wij maken een huisstijl die bij u past, zal opvallen bij uw doelgroep en goed herkenbaar is. Een goede huisstijl is gevormd vanuit de identiteit van een bedrijf of organisatie. Dit vormt de basis voor het ontwerp van de huisstijl.

Binnen de huisstijl kunt u denken aan het logo, maar ook lettertype, foto- en kleurgebruik.

Visitekaartjes van Marketingbureau Sjaak Media

Wij ontwerpen vrijwel alles!

Sjaak Media ontzorgt uw bedrijf op het gebied van communicatie- en marketinguitingen. U kunt bij ons terecht voor alle design werkzaamheden, of het nu een éénmalig project is, of dat we u maandelijks te hulp schieten; kleine aanpassingen aan een visitekaartje, een flyer of bijvoorbeeld prijswijzigingen in een menukaart.

Bekijk ons assortiment drukwerk

Grafisch vormgeven

Uw bedrijf is uniek

Uw bedrijf is uniek en dat mag uw bedrijf ook uitstralen. Onze vormgevers zijn verschillend in stijl, wij kunnen ons hierdoor succesvol inzetten voor ieder type bedrijf.

Grafisch vormgeven

Professionele bestanden

Wij maken gebruik van de programma's Adobe Illustrator en Adobe InDesign bij het opmaken van uw huisstijl of drukwerk. Zo blijft alles vertrouwd en veilig.

Hulp met marketing?
Contact
© Sjaak Media 2017 - 2022 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden