fbpx
Sluit menu
Home
Over Sjaak Media
Cases
Contact

Sportdrukwerk

Scoren doe je met drukwerk

Marketingbureau Sjaak Media levert startnummers, kleding, vlaggen, posters, spandoeken en reclameborden met het logo van uw vereniging, organisatie of sponsor. We zijn daarin vooruitstrevend en kunnen u snel en tegen een goede prijs leveren.

Scoren met drukwerk. Dat doe je bij Marketingbureau Sjaak Media uit Dordrecht! Laat bijvoorbeeld uw eigen clubblad drukken, val extra op met een sportveldbord langs het voetbalveld of flyer voor uw hardloopwedstrijd. Met ons sportdrukwerk bent u gegarandeerd klaar om te scoren!

Opvallen langs het veld met drukwerk

Marketingbureau Sjaak Media verzorgt voor veel verenigingen drukwerk en promotiemateriaal. Behalve de programmaboekjes en magazines kun je ook denken aan vlaggen, spandoeken, reclameborden, flyers en voetbalgadgets. Doordat wij voor veel verenigingen drukken kunnen wij deze scherp aanbieden.

De maanden juli en augustus staan bij ons in het teken van sportdrukwerk. Dat betekent dat we diverse producten uitlichten die jij kunt inzetten voor je sportvereniging en/of -evenement. Laat bijvoorbeeld je eigen dranghekspandoeken drukken, val extra op met een straatsticker tijdens een wielerwedstrijd of geef de fietsers extra energie met je eigen bedrukte blikjes.

Drukwerk voor in de kantine

Hulp met marketing?
Contact
© Sjaak Media 2017 - 2022 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden