fbpx
Sluit menu
Home
Over Sjaak Media
Cases
Contact

Corona Drukwerk

Corona Drukwerk - Alleen samen krijgen we corona onder controle

Wij denken met je mee

We worden allemaal geraakt door het coronavirus. Het is een onzekere tijd en iedereen neemt passende maatregelen. Bij Marketingbureau Sjaak Media denken we graag met je mee, ook hoe wij je kunnen helpen om (verdere) verspreiding van het virus te voorkomen.

Heldere communicatie is letterlijk van levensbelang. Er gelden diverse maatregelen om verdere verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan.

Informatie over het coronavirus

Covid-19 - Corona Drukwerk
Covid-19 - Corona Drukwerk

Van veiligheidshesje tot stickers

Ons assortiment bestaat uit onder meer ultraduidelijke markeringstape, opvallende veiligheidshesjes die je van een eigen opdruk kunt laten voorzien, desinfectiezuilen, posters, veiligheidsschermen, afzetlint, desinfectiemiddel en roll-up banners met waarschuwingen.

COVID-19

Mondkapjes bedrukken met logo

Wij helpen je graag met bedrukte mondkapjes, leverbaar vanaf 10 stuks. Bedrukte mondkapjes zijn sinds de uitbraak van het virus niet meer weg te denken in onze samenleving.

In Nederland zijn de mondkapjes verplicht in onder andere het openbaar vervoer. Met (niet chirurgische) bedrukte mondkapjes mag je gebruik maken van het OV. Maak ze extra persoonlijk met jullie logo of tekst.

COVID-19

Corona Pakketten

Ook hebben we complete pakketten samengesteld en ontworpen om jou én je klanten te informeren. Handig, toch?

Neem voor een gepersonaliseerd pakket of andere gewenste aantallen contact met ons op.

Meer over Corona Pakketten

Hulp met marketing?
Contact
© Sjaak Media 2017 - 2021 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden