fbpx
Sluit menu
Home
Over Sjaak Media
Cases
Contact

Animaties

Meer informatie

De kracht van animaties

Tegenwoordig hebben vele mensen niet meer het geduld om een heel verhaal door te lezen over waarom ze voor dit product, dienst of bedrijf moeten kiezen. Daarom is een animatie de perfecte oplossing!

Deze dagen zitten mensen gebonden aan hun telefoon, tv of computer scherm. Dit zorgt ervoor dat de mens specifieke prikkels ontwikkeld op het moment dat iets digitaals is te zien wat beweegt.

Animaties

Behoud de aandacht

Hoe vaak kijken we wel niet televisie ondanks dat er niks interesants te zien is? Toch blijven we allemaal hangen. En dit is precies waarom animaties zo geweldig werken op mensen.

De combinatie tussen bewegend beeld, muziek en uw verhaal zal er voor zorgen dat er meer klanten blijven hangen.

Animaties

Soorten animaties

Er zijn vele soorten animaties. Een aantal voorbeelden zijn; uitleg animaties, instructie video’s, verkoop video’s, bedrijf-presentaties, infographics, 3D animaties, introductie video’s en nog veel meer.

Al deze verschillende type animaties hebben ook zo hun eigen doel. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uw bedrijf te helpen.

Mogelijkheden met een animatie

Een animaties heeft vele toepassingen. Deze kunnen gemaakt worden ter ondersteuning van een simpel verhaal tot aan hoe een heel product in elkaar zit en werkt. Een animatie is ook een leuke manier om de klant via social media aan te spreken.

Met evenementen zullen kleine animaties al van een paar seconden meer werking hebben dan een standaard stille foto. Mensen vinden bewegingen interessant. Hierdoor zullen ze sneller op de post drukken en eerder op uw profiel kijken.

Ook kan een animatie ervoor zorgen dat een klant weet wat hem te wachten staat wanneer hij of zij voor een product, dienst of bedrijf kiest.

Hulp met marketing?
Contact
© Sjaak Media 2017 - 2022 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden